وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن فایننشال تایمز: سقف توان آمریکا برای حمله شدید به ایران ۵ روز است

بایدن:ترامپ نباید در کاخ سفید حضور داشته باشد

رئیس جمهور منتخب آمریکا بر لزوم کناره گیری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی ایالات متحده از کشور سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۲۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 11
کد خبر: ۷۳۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور منتخب آمریکا بر لزوم کناره گیری هرچه سریع‌تر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی ایالات متحده تاکید کرد.

به گزارش منابع خبری، «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب آمریکا دوشنبه شب به وقت تهران گفت که دونالد ترامپ رئیس جمهور کنونی این کشور نباید  دیگر در کاخ سفید حضور داشته باشد.

وی در زمینه اولین اقدام پس از به دست گرفت قدرت از  به جریان انداختن کمکهای مالی به خانواده‌های آسیب دیده از کرونا سخن گفت.

بایدن وضعیت شیوع  کرونا در آمریکا را وخیم اعلام کرد و گفت، اوضاع در حال وخیم تر شدن است.

جو بایدن درباره وضعیت حمله کنندگان به کنگره امریکا در هفته گذشته گفت: «فکر می‌کنم محبوس نگه داشتن  فتنه گران بسیار مهم است. آنها باید پاسخگوی اعمالشان باشند.»

روزنامه «نیویورک تایمز» بامداد شنبه خبر داده بود که ترامپ به دستیارانش گفته قصد دارد در روزهای واپسین ریاست جمهوری،‌ فرمان عفو خود را صادر کند.  هنوز مشخص نیست با توجه به تحولات روز چهارشنبه و حمله طرفداران رئیس جمهور به کنگره، آیا ترامپ باز هم قصد دارد این موضوع را مطرح کند یا خیر.

تاکنون هیچکدام از رؤسای جمهور آمریکا فرمان عفو خود را صادر نکرده بنابراین مشروعیت این اقدام در نظام قضایی آمریکا تا کنون سنجیده نشده است و کارشناسان امور حقوقی درباره این موضوع که آیا سیستم قضایی آمریکا این بخشش را برسمیت خواهد شناخت اختلاف دارند، اما همه کارشناسان بر این موضوع اتفاق نظر دارند که اقدام رئیس جمهور در بخشش خود، سابقه جدید خطرناکی را برای ریاست جمهوری ایجاد خواهد کرد تا وی خود را فراتر از قانون دانسته و خود را از تحت محاسبه قرار گرفتن برای هر جنایتی که در دوران فعالیت خود داشته مصون بدارد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار